Berend Jansen
Mijn naam is Berend Jansen

Bedenker, oprichter en mede eigenaar van het NROI.Geboren 5 september 1952. Vader van 2 mooie dochters, als hobby doe ik aan vele soorten fotografie, dus ook in de praktijk, hou van autosport, de Zwitserse bergen en landschappen, stedentrips, af en toe een goed biertje, Haagse schilderkunst van mijn opa.Sinds 1976 werkzaam in de tandtechniek, in 1980 afgestudeerd en ervaring opgedaan bij TTL Kendal en TTL Oosterwijk. Vooral gespecialiseerd in werkstuk begeleiding, implantologie, voorspelbaar werken, esthetische restauraties, patiënt gericht en een Hollandse, nuchtere kijk op het eindresultaat en sinds 1981 zelfstandig.

Al vele jaren geleden ben ik begonnen met het voorbereiden en uitwerken om de handelingen binnen de implantologie zichtbaar te maken. In het begin met wijlen een zeer gewaardeerde vriend en NVOI implantoloog. Door drukke werkzaamheden een tijd niks aan gedaan en in 2011 weer opgepakt om het te gaan programmeren voor de mondzorg.
De patiënt staat hierin centraal en de behandelaars hebben onderling direct profijt van het systeem. Ook diegene die er 2 stappen verder pas mee te maken krijgen, bijvoorbeeld de laboratoria hoeven geen copy brieven meer te vragen of voor de exacte gegevens niemand meer te benaderen. Behandelaars kunnen alleen eigen patiënten zien die ze delen en hun eigen patiëntenbestand is voor niemand zichtbaar.Het is een uitdaging het systeem met zowel wetenschappelijke data als product data zo op te zetten dat het zijn vruchten gaat afwerpen, kwaliteit, realtime informatie en een goede mondzorg, zowel nationaal als internationaal is het doel.Contact met Berend
Wil je een glas wijn drinken en eens van gedachte wisselen over het register, stuur me een bericht. b.jansen@nroi.nl